Beyler detaylı bilgiler geldi.
Venedikte 15|16 yuzyıllar arasında,sehirin gunluk yasamı ac1 deki sivilleri dusunun beyler bunların birbirleriyle daha ilgili olanları,daha detaylı hareketler,silahlar ve cevre.Bilgi bir e-mail ile Destructoid den gonderilmiş.
Bir video yayımlanacakmış E309 da olabilir E310 da cunku 2010'un sonlarına dogru gelebilirmiş.Vide o da su sahneler yer alacakmış.Ayrıca bu sahneler oyun ile ilginç ve tuhaf bir takım soruları meydana getiriyor.Simdi videoda;
Bir adam ve cekici bir bayan olacakmıs.Adam kıza bir miktar para verecekmiş.Eline dogru uzatıp gizlice.
Sonra 2 adam,iri yarı biri ve sıska biri bottan inecek ve yuzlerce askerin bulundugu sehir merkezinden gecip saray da verilen maskeli baloya gideceklermiş.Herkes dans ediyor.Rönesans cagı bildigimiz klasik maskeli balo.
O parayı alan kız balo da belirecek ve bu 2 adamdan sıska olanını alıp balo da kalabalıkla birlikte dans edecekmiş,dans ederken kamera etraflarında donecekmiş.
Sonra bir adam dısardan içeri balo salonuna dogru gelecekmiş.Bu bizim Altair olabilir.Cunku o adam dans pisitine girip sıska adamı elinde monte edili yaylı bıcak ile oldurecekmiş.Baska kimin elinde yaylı bıcak var diycem laf yiycem.
Neyse;ardından iri yarı olan herif askerleri içeri gonderip kacacakmış ve bu sırada bizim Altair catıdan herife dogru kosacak ve herifin tam ustune atlayıp onun onunde dikilecekmiş.Birbirlerine bakısacaklar.Herif konusurken bizimki dinliyor.Konusmanın bir kısmı soyleymiş.
Herif:Annenin olmesi bir utanc kaynagı,cok guzel bir kadındı.Baban elimizde diyor galiba.Su cumleyi cıkaramadım.
it was due to your arrogance that he died"Baban senin kibirin yuzunden oldu diyor galiba.Anlayan varsa lutfen yazsın.
Bu arada ben Altair dedim ama olmayadabilir cunku ona protoganist yani propagandacı deniyor.Kesin Altair.Sonra Altair bir silah cıkarıyor.Bolt Pistol ve herifi vuruyor.Arkadan askerler geliyor.Bizimki kacarken trailer bitiyor.
Beyler bu video anlatımından bir seyler cıkarırsanız yazın.
Bu video dan cıkan fikirleriniz ne ise yazın.E3 de goruruz artık videoyu.
Ve benim tahminim parayı veren Altair kıza bir teklif de bulunuyor o sıska adamı askerlerden uzaklastırması için dans ediyolar ya orda gelip olduruyor sonra.Cok guzel bir oyun olacak inşallah videoyu 2009 da goruruz ve 2010 baslarında oyun gelir inşallah.
Kanyak:http://www.psu.com/Rumo...s-emerge--a006538-p0.php
Yorum:Section8