Pro Evolution Soccer 2011 - Türkçe Geliyor!
Sayfayı Değiştir: 12345678 > | Gösterilen sayfa 1 / 8, mesajlar 1 'den 35 'e kadar, toplam 251
Yazar Mesaj
Mr.Salih

• Tüm Mesajlar : 6171
  • Puan Toplamı: 402
  • Ödül-Puan Toplamı : 1627
  • Durum: çevrim dışı
Pro Evolution Soccer 2011 - Türkçe Geliyor! - 04/05/2010 19:11:43:PM ( #1 )

En kötü PES oyunu PS3 platformuna ilk defa boy gösteren PES 2008 desek doğru olur. 2009 sözü verildiği gibi harika futbol oyunu ile karşımıza çıktı. Peki FIFA ne yapıyordu? FIFA bu sene öyle bir çıktı ki PES karşısına satış rakamlarından tutun da aldığı puanlara kadar PES in ötesinde oyuncularla buluştu.

PES 2010'un en büyük problemi futbolcu model hareketleri çok yapay. Yeni sunulan PES 2011 videosunda yapımcı bize "Üstünde çok çalıştık ve karşınıza kalas futbolcular çıkartmayacağız" üstüne basa basa haykırıyor.

PES serisi elinde UEFA şampiyonlar ligi ve avrupa liglerin lisanslarını bünyesine kazandırması FIFA serisine karşı büyük bir hamle.
PES bu sene yaptığı anketlerle eksikliğini doldurmuş ve karşımıza zevkinden doyulmaz bir futbol oyunu çıkması dilekleri ile başlatıyoruz 2011 sezonunu. Hayırlı olsun:) 

<mesaj Mr.Salih tarafından 24/08/2010 15:04:35:PM düzenlendi>
Mr.Salih

Pro Evolution Soccer 2011 - 04/05/2010 19:15:51:PM ( #2 )
oquzcan

• Tüm Mesajlar : 151
  • Puan Toplamı: 4
  • Ödül-Puan Toplamı : 377
Pro Evolution Soccer 2011 - 04/05/2010 20:51:24:PM ( #3 )
Her yıl aynı şeyleri söylüyolar 1 adım 1 adım anca ilerliyorlar. Pes 10 için de çok heycan yaptık ama bana göre 09 dan daha kötü. Pes en büyük sorunu lisans uefa ve şampiyonlar ligiyle bitmiyo. Bi alman ligi bile yok. Premier lig desen 3 4 tane lisans. La liga da öyle yarısı lisanslı yarısı değil. Oyunun büyük bir zevkini kaçırıyo aslında. Bir diğer büyük eksik oyun içi animasyonlar. İnatla sanki değiştirmiyolar oyun içi animasyonları. Biraz değişik bişey olsun artık bari. Bunları aşarlarsa bu oyunda tadından yenmez. Bu kadar karamsar konuşsamda Pes benim için büyük alışkanlık oldu. İnş daha iyi bi oyun olucak.
BiLir_Kisi

• Tüm Mesajlar : 1632
  • Puan Toplamı: 63
  • Ödül-Puan Toplamı : 641
Pro Evolution Soccer 2011 - 04/05/2010 23:10:41:PM ( #4 )
Pes'ten artık bir cacık olmaz. Her sene fifa'ya öykünerek kendi özlerinden uzaklaştılar ve her sene ea başarılı oyunlar çıkartırken, taklitçi konumuna düşen konami git gide berbatlaşan bir pes serisi koydu önümüze. Yine fifa'dan bir kaç özellik kırpıp koymuşlardır tahminimce. Futbol kurallarını bilmeyen hakemleri düzeltmemişlerse zaten diyecek bir şeyim yok. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi lisanslarını alacaklarına önce normal takımların ve liglerin lisanslarını alsınlar.
Mr.Salih

Pro Evolution Soccer 2011 - 04/05/2010 23:27:11:PM ( #5 )
oquzcan

Her yıl aynı şeyleri söylüyolar 1 adım 1 adım anca ilerliyorlar. Pes 10 için de çok heycan yaptık ama bana göre 09 dan daha kötü. Pes en büyük sorunu lisans uefa ve şampiyonlar ligiyle bitmiyo. Bi alman ligi bile yok. Premier lig desen 3 4 tane lisans. La liga da öyle yarısı lisanslı yarısı değil. Oyunun büyük bir zevkini kaçırıyo aslında. Bir diğer büyük eksik oyun içi animasyonlar. İnatla sanki değiştirmiyolar oyun içi animasyonları. Biraz değişik bişey olsun artık bari. Bunları aşarlarsa bu oyunda tadından yenmez. Bu kadar karamsar konuşsamda Pes benim için büyük alışkanlık oldu. İnş daha iyi bi oyun olucak.

Aslında bunu senlerdir haykırıyoruz. Fakat;
http://pes2008editing.blogspot.com/

vermiş olduğum blogda PESEdit.com yaması bu açığı hakikaten kapatıyor. Formalardan tutun da yüz tasarımına kadar her şey çok profesyonelce. Bütün ligler lisanslı ve istek üzerine Bursaspor ile Trabzonspor oyuna dahil edildi. Tabi bu avantaj PC kullanıcılarına konsol kullanıcıların böyle bir avantajı yok. O halde lütfen lisanslar alınsın :)
FEARLESS_TR

• Tüm Mesajlar : 2076
  • Puan Toplamı: 110
  • Ödül-Puan Toplamı : 473
Pro Evolution Soccer 2011 - 04/05/2010 23:42:55:PM ( #6 )
Valla salih ps3 aldiginda fifa 10 yada 11 alirsin o zaman bana hak vericeksin inan bana bir daha yuzune bakmiycaksin pesin fifanin tek kusuru benim gözümde son oyunda cok renkli heryer biraz atmosfer katsalar seyirciler stad felan super olucak +ses heycan katan unsurlar bunlar ben pes 2010 da  sesten baska beni etkileyen bisey olmadi grafiklerde iyidi ama yetmiyor tabi bunlar haksizsam sögleyin arkadaslar :)

deep_blue

• Tüm Mesajlar : 873
  • Puan Toplamı: 132
  • Ödül-Puan Toplamı : 603
Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 00:34:13:AM ( #7 )
bu son şans olacak pes'e verdiğim. yaptı yaptı, yapamadı benim gibi bir oyuncuyu kaybeder, yani kaybeden kendisi olur . artık neleri düzeltir orası onlara kalmış. lisansları mı hallerderler, online modu mu düzeltirler, oynanışı mı geliştirirler, grafikleri mi üst seviyeye çekerler bilmem. bildiğim eğer bu oyunu da beğenmezsem kendilerine sezen aksu'dan "ikili delilik" şarkısını armağan edeceğim ve bu ilişkiyi büyük ihtimal bitireceğim (yine açık kapı bırakayım da )

ayrıca şimdiden söylüyorum oyun çıktıktan sonra " yaaaaaa messi güçlü olmuş çok yaaaaa" diyenleri bizzat kendim adminlere şikayet edeceğim, adamın kendisi deli zaten konami ne yapsın arkadaş
mahoaga

• Tüm Mesajlar : 248
  • Puan Toplamı: 22
  • Ödül-Puan Toplamı : 324
Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 00:42:08:AM ( #8 )
her sene aynı şeyler artık ezberledik.ben öyle fifa veya pes fanı değilim fazla da oynamam zaten ama PES gün geçtikçe daha da batmaya başladı. yani her sene oyun çıkartarak da lisans problemini bir anda çözeceklerini hiç sanmıyorum.yani bir anda yeni PES oyununda bütün lisanslı takımları veya çok sayıda lisanslı takım göremeyeceğiz sanırım.ikinci olarak o taraftar sesleri ne ya.rezillik tek kelimeyle ki bu da bir sene içinde öyle hemen olacak iş değil.ama fifada zaten sesler müzikler veya lisans problem değildi.problem olan oynanış ve grafikleri de geliştirdiklerine göre artık sanıırım PES'ten vazgeçme zamanı da geldi.her sene aynı hatalar çünkü.
PAŞOCU
karacalı

• Tüm Mesajlar : 18
  • Puan Toplamı: 1
  • Ödül-Puan Toplamı : 176
Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 01:29:34:AM ( #9 )
yok yanı yapamıcaklar ımkansız gıbı bısey fıfanın oyun futbol kalıtesıne yetısmelerı mumkun degıl su yıllarda fıfa gercekten gercege cok yakın futbol oynadıgınızı hıssetrıyo gercekten pes anca sallar boyle yalnız fıfa pc yede konsol kalıtesınde bı cıkarırsa konamı pes ı kaldırmak zorunda kalır buyuk ıhtımal.
leeds1

• Tüm Mesajlar : 216
  • Puan Toplamı: 18
  • Ödül-Puan Toplamı : 271
Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 02:07:07:AM ( #10 )
bence fifayı pes'ten daha üstün gorenler hic olmazsa parantez icinde ( konsolda ) diye belirtsinler
cunku winning eleven ve pes oyunları icat oldugundan beri fifa pc de cok fena eziliyor .
FEARLESS_TR

• Tüm Mesajlar : 2076
  • Puan Toplamı: 110
  • Ödül-Puan Toplamı : 473
Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 03:19:49:AM ( #11 )
EA batacagini bilse o lisanslari konamiye kaptirmayacagina göre konami avcunu yalar her sene

ZaLiii

• Tüm Mesajlar : 1416
  • Puan Toplamı: 179
  • Ödül-Puan Toplamı : 702
Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 06:13:53:AM ( #12 )
Kendimi bildim bileli sağlam bir PES fanıyım. Uğruna tartışmalara bile girmişimdir. Ama yeter artık. Son 3 yıldır battıkça batıyor oyun. Bir lisans almak bu kadar mı imkânsız olur ya? Bence gerektiği kadar uğraşmıyorlar. 2011 yılına giriyoruz ve animasyonlar hala zayıf. Hakemler rezalet. Oynanış her türlü Fifa'dan iyi olsa bile eski PES oynanışından çok uzak. Her yıl aynı vaatlerde bulunuyorlar ama söylediklerinin yarısını bile doğru düzgün yapamıyorlar. Artık umudu kestim ben Konami'den. Sırf mecburiyetten oynuyorum. Sağlam bir PES fanı olarak söylüyorum, eğer EA, Fifa'yı PC'ye konsollardakiyle aynı kalitede çıkarırsa kesinlikle denerim. Beğenirsem de çatır çatır oynarım. :)

HetfieLd

• Tüm Mesajlar : 1048
  • Puan Toplamı: 73
  • Ödül-Puan Toplamı : 292
Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 11:37:57:AM ( #13 )
Valla Fifa ezeli rekabetin başladığı yerde üstünlüğü sağladı. Şimdi sıra PC'lerde. Fifa 11 PC' de devrim olabilir :) . Pazarlama ve pazar konusunda EA ayrı bir sınıfta olduğu için lisansların, atmosferin ezici üstünlüğü normal geliyor Fifa için bana. İlk defa Fifa 10 oynadım ve Fifa 98-99 dönemlerine flashbackimi yaşadım. Bunun sebebi malum: P

Michael_Corleone

• Tüm Mesajlar : 2848
  • Puan Toplamı: 452
  • Ödül-Puan Toplamı : 1129
  • Durum: çevrim içi
Re:Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 13:40:07:PM ( #14 )
Arkadaşlar yapımcı ekipten biri yanlışlıkla girip şu sayfada yazılanları bir okusa oturur ağlar, istifa eder şerefime. Atalım negativiteyi, hatasız oyun olmaz, yavaş yavaş düzelecek her şey.

'' Never hate your enemies, it clouds your judgement '' -
Michael Corleone
oquzcan

• Tüm Mesajlar : 151
  • Puan Toplamı: 4
  • Ödül-Puan Toplamı : 377
Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 13:47:58:PM ( #15 )
Mr.Salih

oquzcan

Aslında bunu senlerdir haykırıyoruz. Fakat;
http://pes2008editing.blogspot.com/

vermiş olduğum blogda PESEdit.com yaması bu açığı hakikaten kapatıyor. Formalardan tutun da yüz tasarımına kadar her şey çok profesyonelce. Bütün ligler lisanslı ve istek üzerine Bursaspor ile Trabzonspor oyuna dahil edildi. Tabi bu avantaj PC kullanıcılarına konsol kullanıcıların böyle bir avantajı yok. O halde lütfen lisanslar alınsın :)

Malesef konsolda oynadığım için bi türlü istediğim zevki alamıyorum.

Ama fifayı bu yaz mutlaka bi denicem büyük ihtimalle pes 11 kadar götürür beni, tabi fifa beni çok etkilemezse.
Burak_MgS

• Tüm Mesajlar : 57
  • Puan Toplamı: 0
  • Ödül-Puan Toplamı : 211
Re:Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 13:53:21:PM ( #16 )
Acaba yine Seabass denen o kabiliyeti bozuk insan mi yapacak PES 11 i??? Icine etti guzelim oyunun.

erenn_34

• Tüm Mesajlar : 1
  • Puan Toplamı: 0
  • Ödül-Puan Toplamı : 33
Re:Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 15:20:10:PM ( #17 )
Bu sene beklenen oyun olcak arkadaşlar çok açık belli bu. konami artık son şansları olduğunun farkında. bu oyunda hayal kırıklığı yaratırsa zaten artık toparlanması çok zor olur fifa alır gider. lisans sorunu bence o kadar önemli değil. pc kullanıcıları ek paketlerle düzeltme şansı var ps3 kullanıcıları için fifa var zaten. bu pek sorun yaratmaz. şu kazma oynanışı düzeltsinler kambur malak koşuları düzeltsinler o oyun yeter bana zaten. pes2011 içinde bu 2 sorun halloluyor duyuru yazılarında açıkladıklarına göre. pes2011 sıkı bir oyun olucak arkadaşlar. oyunu komple değiştirmişler hele o özgür oynanış sitili noktayı koymuş zaten artık ezber goller ataklar biticek pes2011 ile birlikte...
Mr.Salih

Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 15:31:39:PM ( #18 )
FEARLESS_TR

Valla salih ps3 aldiginda fifa 10 yada 11 alirsin o zaman bana hak vericeksin inan bana bir daha yuzune bakmiycaksin pesin fifanin tek kusuru benim gözümde son oyunda cok renkli heryer biraz atmosfer katsalar seyirciler stad felan super olucak +ses heycan katan unsurlar bunlar ben pes 2010 da  sesten baska beni etkileyen bisey olmadi grafiklerde iyidi ama yetmiyor tabi bunlar haksizsam sögleyin arkadaslar :)

PES in yüzüne bakmamak biraz ağır olmuş. Elbette bakarım. Hele ki Konami robotlaşmanın önüne geçsin siz o zaman "FIFA'nın yüzüne bakmazsınız" demiyorum tabikide :D Çünkü artık konamiye yakışır bir rakip FIFA serisi. 

KONAMI animasyonları elden geçirirse siz o zaman görün satış rakamlarını.

Futbolcu lisanlsları;

UEFA lisanlarını alan bir oyun nasıl oluyor da futbolcu lisanslarını almıyor. Belli ki tembeller. Gerçekten tembeller.
regbm

• Tüm Mesajlar : 746
  • Puan Toplamı: 68
  • Ödül-Puan Toplamı : 282
Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 15:49:24:PM ( #19 )
Oyunla ilgili ilk bilgiler geldi;
Her bir oyuncunun kendine ait enerji barı olacak.Bu bar tüm pas ve şutların yerleştirme ve gücünün tamı tamına saptanmasına olanak sağlıyor.Oyunda attığımız pasların otomatik olarak en yakındaki oyuncuya ulaşmayacağı özel tasarlanmış kontrol sisteminin tanıtılacağı gelen ilk bilgiler arasında ve diğer bilgiler;
Tümden Kontrol: PES, pas sistemini 360 derece değiştirerek tüm paslar, şutlar, taçlar, ara paslar ve havadan ara paslar üzerinde kontrol sunuyor. Konami, bunun oyuncuları topu boşluğa paslayabilmelerini sağlayarak oyunlarını özgürce oynamalarını sağladığını iddia ediyor. Oyuncular rakiplerinin üzerinde baskı uygulayarak topu onlardan geri alabilecekler.
Şut & Kondisyon Göstergesi: Genel güç götergesine ek olarak, şut ve dayanaklılık göstergesi oyuncuların zindeliğini kesin olarak görmenizi sağlıyor. Sürekli koşu oyuncunun hareketlerini etkileyecek, istatistikleri üzerinde paslarının eğri ve güçsüz olması ile kötü etki yaratacak.
Yeni Defans Sistemi: Savunmacılar  pozisyonları koruyacaklar. Artık alanlarına giren her topu takip etmek yerine hücum oyuncusuna daha yakın durup onları hataya zorlamayı tercih edecekler.
Animasyon ve Oyuncu Fizikleri: PES; Oyun içi animasyonların tamamını yeniden elden geçirdi. Oyuncular arasındaki fiziksellik yeniden geliştirildi – Konaminin dediğine göre PES forumlarında oyuncular tarafından yüksekçe istenen bir şey. Omuz omuza mücadele ve engellemeler artık olağanüstü görünüyorlar. Ki artık daha geniş ve ikna edici top kapma stilleri var.  Ambiyans animasyonları ayrıca oyunun atmosferine eklendi. Örnek olarak oyuncular topsuzken daha gerçekçi hareket ediyorlar ve daha özgün stillerle koşup, yürüyorlar.
Oyunun Hızı: Konami'ye göre PES 2011 üzerine daha çok düşünülmüş ve duruma bağlı olarak değişen bir oyun hızı ile oyuncuları daha çok eğlendirecek.  Oyuncular artık yavaşça çoğalma ya da müsait alanlara yığılmayı dikte edebilecekler. Orta sahadan uzun koşular yapmak daha da zorlaşırken, başarılı bir oyun çabuk paslarla alan yaratma üzerine kurulu olacak. 
Estetikler: Yüz animasyonları diğer oyunlara oranla geliştirildi. 
Taktik ve Strateji: PES; Tüm yeni " Sürükle ve Bırak " mekanizmasını oyuna uyguladı. Bu sistem tüm takım yönetiminde kullanılıyor.
Yanıltma Ayarları: PES her zaman; incelikli yeteneklerin, yanıltmaların ve dönüşlerin zengin çeşitlilerini teklif etmiştir ancak PES 2011 oyunculara favori hareketlerini ard arda sağ stick ile planlama imkanı veriyor.
Master League Online: PES 2011, Master League unsurları için online başlangıcını dikkate alacak.
<mesaj regbm tarafından 05/05/2010 15:56:56:PM düzenlendi>

ZaLiii

Pro Evolution Soccer 2011 - 05/05/2010 18:45:25:PM ( #20 )
Pasa dayalı bir oyun olacak olması iyiymiş. Animasyonların elden geçirilmesine de sevindim. İnşallah 2-3 animasyon ekleyip elden geçirdik demezler de adam gibi hepsini düzeltirler.

Ayrıca, artık lisans istiyoruz!

ZaLiii

Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 20:00:17:PM ( #21 )
Az önce Kanal D'de Spor Gündemi adlı spor haberlerinin verildiği bir programı izliyordum ve hiç beklemediğim bir şekilde PES 2011'in haberi yapıldı. :D Önce God of War III şimdi de PES 2011. Oyun kültürü ülkemizde de resmi olarak gelişmeye başlıyor mu ne? :)

Rikimaru

• Tüm Mesajlar : 134
  • Puan Toplamı: 23
  • Ödül-Puan Toplamı : 150
Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 20:48:44:PM ( #22 )
Ya Bir Adam Alıp Herkesin içinden geçip kaleye gol atmak Konaminin şanına yakışmıyor :):):)  veya karşı karşıya kaldğında çapraza inip vurduğunda kalecilerin basiretinin kitlenmesi :D .. Arkadaşların dediği gibi bende fanatik bir pes fanıyım aslında ama hakeden hakkını verceksin fifa 09-10 serilerinde büyük gelişim gösterdi.. bide şut olayını biraz daha güzelleştirirlerse çok iyi olacak. Tamam sürekli pasa dayalı bir oyun olmuştur pes ama biraz çalım ve güzel hareket görmek bence futbolun en zevkli yönü kaldı ki son seride KAre+ x  olayını bile batırdılar. Bırakın Fifadaki gibi top sektirmeyi ondan geçtik en azından bikaç hareket ekleseler..  Güçleri iyi bir oyuncu  X-men deki magneto gibi topu çekiyor kendine :D.. Neyse İç karartmak yok hadi bakalım 2011 de görüşmek üzere :):)
...---- KenDiMe SaRıLıR DoNaRıM...----
Mr.Salih

Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 21:17:25:PM ( #23 )
Animasyonlar hakkında bir duyum aldım. 1000e yakın animasyon olacakmış ne kadar doğru bilinmez ama KONAMI bu sene yaptı yaptı yapamadı piyasadaki itibarı ciddi şekilde düşecek.
ZaLiii

Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 21:51:28:PM ( #24 )
Mr.Salih

Animasyonlar hakkında bir duyum aldım. 1000e yakın animasyon olacakmış ne kadar doğru bilinmez ama KONAMI bu sene yaptı yaptı yapamadı piyasadaki itibarı ciddi şekilde düşecek.

Eğer bu haber doğruysa muhteşem bir oyun geliyor desenize.

Mr.Salih

Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 22:22:57:PM ( #25 )
İnşallah muhteşem olur. Yani 2010 gibi olursa PES artık :)
DriLL3R

• Tüm Mesajlar : 2542
  • Puan Toplamı: 1013
  • Ödül-Puan Toplamı : 901
Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 22:31:59:PM ( #26 )
Bana yine sadece ufak rötuşlarla oyunu önümüze sunacaklarmış gibi geliyor.

Mr.Salih

Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 22:43:23:PM ( #27 )
Ben bir tek lisans sorununun yine çözülemeyeceği kanaatindeyim. PC kullanıcıları bu kouda sıkıntı çekmez ama konsol versiyonları bu edit dünyasından uzak kalır. Oynanış olsunda elbet gönüllü kişiler lisans sorununu halleder :)
deep_blue

• Tüm Mesajlar : 873
  • Puan Toplamı: 132
  • Ödül-Puan Toplamı : 603
Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 23:01:16:PM ( #28 )
Mr.Salih

kimden aldın duyumu usta konami'nin başkanıyla oturdun konuştun mu ne yaptın . burada spor gazetesi çıkarmıyoruz  sayın yönetici " öğrenildi, alındı, belirtildi, ifade edildi" gibi muğlak ifadeler bize sökmez
Mr.Salih

Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 23:10:34:PM ( #29 )
deep_blue

Mr.Salih

kimden aldın duyumu usta konami'nin başkanıyla oturdun konuştun mu ne yaptın . burada spor gazetesi çıkarmıyoruz  sayın yönetici " öğrenildi, alındı, belirtildi, ifade edildi" gibi muğlak ifadeler bize sökmez

İnanmazsan kasıma kadar bekle
Oğuz Sasi

• Tüm Mesajlar : 1794
  • Puan Toplamı: 234
  • Ödül-Puan Toplamı : 631
  • Durum: çevrim içi
Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 23:17:34:PM ( #30 )

unlmtd

• Tüm Mesajlar : 1568
  • Puan Toplamı: 653
  • Ödül-Puan Toplamı : 961
Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 23:20:43:PM ( #31 )
Ümitsizim artık, geçende FIFA oynadım PC'de. Beğendim de. Oynanış ve grafikler PC'de kötü olsa da farklı animasyonları görmek için bile oynarım. Hakemler de gayet iyiydi, vermedikleri ve verdikleri garip fauller oluyor. Ama en azından arkadan çift daldığında devam demiyorlar :) Seneye PES'le başladık, FIFA ile bitiriyoruz arkadaşlarla. Umarım seneye ikisi de kaliteli olurlar da hangisini oynayacağımız şaşırırız ; )

LegendofKratos

• Tüm Mesajlar : 959
  • Puan Toplamı: 31
  • Ödül-Puan Toplamı : 680
Pro Evolution Soccer 2011 - 07/05/2010 23:22:47:PM ( #32 )
PES ile tanışmam bir arkadaşım aracılığıyla oldu.PES5 ile başlamıştım PES6 PES2008 PES2009 PES 2010 ile devam etti.Sıkı bir PES fanıyımdır fakat.Fakat özellikle PES2009'Daki şutlar PES2010'daki adeta ben yapayım diye bağıran hareketler beni üzdü.PES2011'den köklü değişiklikler ve her zamanki gibi üst düzeyde bir oyun bekliyorum ah birde lisanslar alınsa :)
ZaLiii

Pro Evolution Soccer 2011 - 08/05/2010 01:09:32:AM ( #33 )
DriLL3R

Bana yine sadece ufak rötuşlarla oyunu önümüze sunacaklarmış gibi geliyor.

En başından beri böyle düşünüyorum ben de.

HetfieLd

• Tüm Mesajlar : 1048
  • Puan Toplamı: 73
  • Ödül-Puan Toplamı : 292
Pro Evolution Soccer 2011 - 08/05/2010 11:11:24:AM ( #34 )
Valla zorlamayıp Fifa 98 gibi oyun yapsalar kapışılır : P . Vaatleri sayıp saçma sapan bişey gelirse intihar olacak kendileri için. Konami WE3 iyiydi be niye bu hallere düştün

Mr.Salih

Pro Evolution Soccer 2011 - 08/05/2010 11:41:55:AM ( #35 )
FIFA 99 dan sonra 2003 e kadar taklip ettim futbol oyunlarını. Fakat 99 yılında eniştemin açtığı PS salonunda ilk WE ve PES futbol oyunları vardı. Düşünün o zamanlar bile gerçekci görünüyor diye onu oynuyorduk. O kadar zordu ki hele şut çekerken bi baktım bar doluyor. Ohoo ben 99 da basıyorduk gidiyordu bu top demeden geçemiyordum. Fakat oynadıkça FIFA serisi artık her sene gözümde erimeye başladı ve 2004 de bitti.

Ne gariptir ki bu kadar senedir FIFA önünde çıkan KONAMI neden son zamanlarda bu kadar içine etti oyunun anlamış değilim. PES 2010 iyi gözüküyor ama bi master lige girin kafayı yersiniz. Defansdan tutunda hele o kaleciler... 

Fakat unutmayın FIFA'yı adamn eden ezeli rakibi KONAMI'dir.
<mesaj Mr.Salih tarafından 08/05/2010 11:45:52:AM düzenlendi>
Çevrim içi Paylaşım Bağlantıları: Facebook Digg Google del.icio.us StumbleUpon
Sayfayı Değiştir: 12345678 > | Gösterilen sayfa 1 / 8, mesajlar 1 'den 35 'e kadar, toplam 251

Hızlı geçiş:

Aktif Kullanıcılar
Şu anda mevcut 0 üye ve 5 misafir bulunmaktadır.
İkonlar ve Yetkiler
  • Yeni Mesajlar
  • Yeni Mesaj Yok
  • Sıcak Başlık w/ Yeni Mesaj Var
  • Sıcak Konu w/o Yeni Mesaj Var
  • Kilitli w/ Yeni Mesaj Var
  • Kilitli w/o Yeni Mesaj Var
  • Mesajı Oku
  • Yeni Konu Aç
  • Mesaja Cevap ver
  • Yeni Anket Aç
  • Oylamaya Sun